Καλοκαίρι στο Ίδρυμα Θεοχαράκη με την ομάδα Άνασσα! Ελάτε να εξερευνήσουμε την μαγεία της Ιαπωνικής τέχνης: MANGA μου!
Μάιος 16, 2018
Η Τέχνη της Ιστόρησης στο Μουσείο και στην Εκπαίδευση – Εφαρμογές
Ιούλιος 18, 2018

The Katia Paschou Project: Ακρόαση για νέους τραγουδιστές

Η ομάδα του The Katia Paschou Project με έδρα το Ίδρυμα Θεοχαράκη καλεί σε ακρόαση νέους τραγουδιστές της κλασικής μουσικής. Οι επιλεχθέντες μετά την ακρόαση καλλιτέχνες θα συμμετέχουν δωρεάν σε τριήμερο σεμινάριο της Κάτιας Πάσχου μαζί με τα παλιά μέλη της ομάδας και από τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, θα επιλεγούν οι καλλιτέχνες που θα λαμβάνουν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος μετ’αμοιβής. (...)

Η ομάδα του The Katia Paschou Project με έδρα το Ίδρυμα Θεοχαράκη καλεί σε ακρόαση νέους τραγουδιστές της κλασικής μουσικής.

Οι επιλεχθέντες μετά την ακρόαση καλλιτέχνες θα συμμετέχουν δωρεάν σε τριήμερο σεμινάριο της Κάτιας Πάσχου μαζί με τα παλιά μέλη της ομάδας και από τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, θα επιλεγούν οι καλλιτέχνες που θα λαμβάνουν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς μέρος σε εκπαιδευτικά προγράμματα του Ιδρύματος μετ’αμοιβής.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους και τα κομμάτια που θα παρουσιάσουν ως  τις 7 Ιουνίου 2018 στο εμαιλ info@katiapaschou.com

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν ενημερωτικό εμαιλ για την ακριβή ώρα της ακρόασης τους καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία της ακρόασης. Η ακρόαση έχει κόστος 10 ευρώ και προσφέρεται πιανίστας.

 

Ρεπερτόριο:

ΣοπράνοΠροτεινόμενες άριες

Quel quardo il cavalière, Don Pasquale, Donizetti

Qu’ il bel sogno di Doretta, La Rondine, Puccini

 

Τενόρος– Προτεινόμενες άριες

Una furtiva Lagrima, Elisir d’ amore, Donizetti

La donna è mobile, Rigoletto, Verdi

 

Μέτζοσοπράνο – Προτεινόμενες άριες

Una voce pocofà, Il Barbiere di Siviglia, Rossini

Habanera, Carmen, Bizet

 

ΒαρύτονοςΠροτεινόμενες άριες

Come Paride vezzoso, Elisir d’ amore, Donizetti

Votre toast, Carmen Bizet

 

Μπάσος – Προτεινόμενες άριες

La Calunnia, Il barbiere di Siviglia, Rossini

Se vuol ballare, Lenozze di Figaro

 

Κάθε τραγουδιστής θα πρέπει να παρουσιάσει δύο άριες και ένα τραγούδι. Κατά προτίμηση και όχι υποχρεωτικά οι άριες να είναι και οι  δύο  έστω μια από τις προτεινόμενες. Αν όχι μπορούν να είναι δύο άριες επιλογής του καλλιτέχνη ΚΑΙ ένα τραγούδι επίσης επιλογής του καλλιτέχνη (artsong, musical, οπερέτα)

 

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Ώρα: 12.00

Εισιτήρια: 10 ευρώ

Πληροφορίες: 210-3611206

Ιούνιος 10 @ 12:00
12:00