Ένας κήπος φιλικός στις μέλισσες | Για παιδιά 7-11 ετών
Μάιος 16, 2019
Παρουσίαση Βιβλίου: ΣΠΥΡΟΣ ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ | ΠΟΙΗΜΑΤΑ: 1974-2019
Μάιος 24, 2019

Alpha labs Summer Camp! | Για παιδιά 9-12 ετών

Καλοκαίρι! Ώρα για διασκέδαση και έμπνευση από τα Alpha labs. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τη δημιουργική αξιοποίηση τεχνολογιών από δύο σημαντικές περιοχές που δημιουργούν εκθετικές αλλαγές και επηρεάζουν τη ζωή και την καθημερινότητα εκατομμυρίων ανθρώπων.

 

18 Ιουνίου 2019: Virtual / Augmented/ Mixed Realities

Οι Εικονικές, οι Επαυξημένες και οι Μικτές Πραγματικότητες είναι πλέον στη ζωή μας και συμβαδίζουν με την «πραγματική» μας πραγματικότητα. Τα παιδιά εξοικειώνονται με τις βασικές έννοιες, τις εφαρμογές και τις προοπτικές των συγκεκριμένων τεχνολογιών, υπό το πρίσμα της δημιουργικής τους δυνατότητας. Παράλληλα, απολαμβάνουν μοναδικές εμπειρίες εικονικής πραγματικότητας με τη χρήση αντιπροσωπευτικών συσκευών.

 

20 Ιουνίου 2019: 3D Design / Printing / Scanning

Τα παιδιά γνωρίζουν τα τρισδιάστατα γραφικά, την τεχνική και τα υλικά των τρισδιάστατων εκτυπώσεων καθώς και τη σάρωση και την ψηφιοποίηση αντικειμένων και χώρων. Συζητούν για τις εφαρμογές, τις δυνατότητες και τις προοπτικές εφαρμογής τους στο μέλλον, αφήνοντας τη φαντασία τους ελεύθερη και εκφράζοντας δικές τους δημιουργικές ιδέες αξιοποίησης. Στο τέλος, τα παιδιά διασκεδάζουν σαρώνοντας και ψηφιοποιώντας κάποιο πραγματικό αντικείμενο ή τα πρόσωπά τους.

 

11.00 – 12.30

Συνολικό κόστος συμμετοχής: 60 ευρώ

Υλοποίηση: Ομάδα Alpha labs

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: education@thf.gr ή με fax: 210-3611647 καθώς και να έχει γίνει προαγορά.