Θεατρική παράσταση: Βάγια Κουκουβάγια – Για παιδιά από 5 ετών
Σεπτέμβριος 1, 2017
Τα μαγικά Χριστούγεννα του Ανήλιαγου και της Αφέγγαρης -Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση – Για παιδιά 4–8 ετών
Σεπτέμβριος 1, 2017

Τα μαγικά Χριστούγεννα του Ανήλιαγου και της Αφέγγαρης -Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση – Για παιδιά 4–8 ετών

Η θεατρική αυτή παράσταση βασίζεται στο χριστουγεννιάτικο διήγημα του Παπαδιαμάντη «Το άνθος του γιαλού» και στον γνωστό παραδοσιακό μύθο για τον Βασιλιά Ανήλιαγο. (...)

Η θεατρική αυτή παράσταση βασίζεται στο χριστουγεννιάτικο διήγημα του Παπαδιαμάντη «Το άνθος του γιαλού» και στον γνωστό παραδοσιακό μύθο για τον Βασιλιά Ανήλιαγο.

 

Ο Βασιλιάς Ανήλιαγος πάντα περιμένει να πραγματοποιηθεί η ευχή του, να συναντήσει την αγαπημένη του Αφέγγαρη και να αντικρύσει άφοβα το φως του ήλιου. Τρεις νύχτες πριν από τη νύχτα των  Χριστουγέννων, ο Βασιλιάς Ανήλιαγος και ένα σκανταλιάρικο ξωτικό αποφασίζουν να ακολουθήσουν μια μυστηριώδη λάμψη που έβλεπαν να χορεύει πάνω στα νερά της θάλασσας. Στη διαδρομή τους θα γνωρίσουν όλες τις προετοιμασίες για τη γιορτή των Χριστουγέννων, θα δουν από κοντά τους περίεργους Καλικάντζαρους, θα ζήσουν περιπέτειες και στο τέλος η δύναμη της αγάπης θα τους οδηγήσει στο αληθινό φως.

 

Στην παράσταση αυτή γίνονται αναφορές σε χριστουγεννιάτικα έθιμα, δοξασίες και παραδόσεις. Με τραγούδια και κιθάρα τα παιδιά θα ακούσουν και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

 

Σενάριο, σκηνοθεσία και αφήγηση: Χριστίνα Παλαιολόγου

Μουσική – Τραγούδι: Κατερίνα Μακρή

 

Πατήστε εδώ για το βίντεο: teaser songs

 

Δεκέμβριος 2017

Ημέρες διεξαγωγής:  Δευτέρα & Παρασκευή

Ώρα: 10:00 – 11:00

Κόστος συμμετοχής: 6 €

Δεκέμβριος 1 @ 10:00
10:00