ΜΕΓΑΛΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ – Γερμανικό ρεπερτόριο για βιολί και πιάνο
Οκτώβριος 5, 2016
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ – Tα Χριστούγεννα της Κάρμεν. Έρως Παθιασμένος
Οκτώβριος 5, 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΠΕΡΑ – Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία – The Show Must go on

Πρωτοχρονιάτικο The Show Must go on

Η πρώτη εορταστικού χαρακτήρα συναυλία του The Katia Paschou Project περιλαμβάνει στο πρώτο μέρος γνώστες άριες του Handel από την Κάτια Πάσχου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του The Katia Paschou Project παρουσιάζουν την παράσταση «Πρωτοχρονιάτικο The Show must go on» της Κάτιας Πάσχου: μια κακή κριτική, συνεχή εμπόδια, ένα ζευγάρι πρωταγωνιστών στα πρόθυρα χωρισμού, ίντριγκες και παρασκήνιο, είναι ο μικρόκοσμος ενός  θεάτρου που απειλείται να κλείσει, κι όλα αυτά παραμονή Πρωτοχρονιάς. Κι όμως τελικά…η παράσταση συνεχίζεται μέσα από γνωστές μελωδίες από την οπερέτα Εύθυμη Χήρα του Λέχαρ, τα μιούζικαλ Les Miserables, Cabaret και άλλα αγαπημένα έργα των Πουτσίνι, Βέρντι,  Βάιλ, Μπερνστάιν.

The Katia Paschou Project: Μια Τριπλή Γέφυρα

To The Katia Paschou Project είναι μια τριπλή γέφυρα: ενώνει το κοινό με την κλασική μουσική, τους μουσικούς με τους τραγουδιστές και τις σπουδές με την επαγγελματική δραστηριότητα. Η Κάτια Πάσχου, με έδρα το Ίδρυμα Θεοχαράκη, μέσα από ένα ολιστικής προσέγγισης εκπαιδευτικό πρόγραμμα, ενδυναμώνει και καθοδηγεί προς την αυτοβελτίωσή τους νέους καλλιτέχνες δίνοντάς τους βήμα επί σκηνής, ενώ το καλλιτεχνικό έργο αποσκοπεί στο να φέρει όλο και πιο κοντά το κοινό στην κλασική μουσική.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη σειρά τριών συναυλιών φέτος πραγματοποιείται ο δεύτερος κύκλος σε τρεις συναυλίες με θεματική #challengeandchange

 

Τα Μέλη*:

Βαμβάκου Δανάη φλάουτο, Βλαμάκη Βασιλική σοπράνο, Γαλανού Μελίνα βιολονίστρια, Διπλάρος Παναγιώτης βαρύτονος, Δρίτσας Σταύρος πιανίστας, Ζέρβας Δημήτρης πιανίστας, Κατερίνα Κρασσά σοπράνο, Κοτσιόπουλος Αντρέας πιανίστας, Λεσιώτη Μαρία πιανίστα, Μακρή Μαρία θεατρολόγος-τραγουδίστρια, Δανάη Μπερή ηθοποιός-τραγουδίστρια, Μπότση Όλγα σοπράνο, Παπαδοπούλου Θάλεια πιανίστα, Ραμμόπουλος Χρήστος βαρύτονος, Στενάκης Αλέξης κλαρινετίστας-πιανίστας, Τσαντλογιάννη Μαρκέλα σοπράνο, Χιώτη Εβίτα σοπράνο, Ψαθάς Νίκος τενόρος

 

*σημ: δραστηριοποιούνται την τρέχουσα χρονιά και έχουν δραστηριοποιηθεί στο παρελθόν

 

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

 

Εισιτήρια: 20, 15, 10 ευρώ

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 210-3611206

Δεκέμβριος 15 @ 20:30
20:30

e-ticket