Η μαγεία του tango
Οκτώβριος 6, 2016
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ – Manon…στα μονοπάτια της ζωής….
Οκτώβριος 6, 2016

ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΟΠΕΡΑ – Πασχαλινή Συναυλία / Συμμετοχικό Requiem Mozart

Στην καταληκτική συναυλία του για το δεύτερο κύκλο το The Katia Paschou Project συναντά το διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συμμετοχική Όπερα», που με έδρα το Ίδρυμα Θεοχαράκη μετρά 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Αυτή τη φορά αφορμή για να ενώσουμε τις φώνες μας δεν είναι η όπερα, αλλά ένα θρησκευτικό έργο, το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ. Η ομάδα του Katia Paschou Project αναλαμβάνει διαδραστικά - με σκέτς, θεατρικό και μουσικό παιχνίδι – να μυήσει το κοινό στα πιο δημοφιλή μέρη του έργου. Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, καθώς παρουσιάζεται ολόκληρο το έργο, το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά ως μέρος της Χορωδίας. (...)

The Katia Paschou Project

 

Τετάρτη, 5 Απριλίου 2017, 20.30 I Συμμετοχικό Requiem Mozart

Στην καταληκτική συναυλία του για το δεύτερο κύκλο το The Katia Paschou Project συναντά το διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Συμμετοχική Όπερα», που με έδρα το Ίδρυμα Θεοχαράκη μετρά 7 χρόνια επιτυχημένης πορείας. Αυτή τη φορά αφορμή για να ενώσουμε τις φώνες μας δεν είναι η όπερα, αλλά ένα θρησκευτικό έργο, το Ρέκβιεμ του Μότσαρτ. Η ομάδα του Katia Paschou Project αναλαμβάνει διαδραστικά – με σκέτς, θεατρικό και μουσικό παιχνίδι – να μυήσει το κοινό στα πιο δημοφιλή μέρη του έργου. Στο δεύτερο μέρος της συναυλίας, καθώς παρουσιάζεται ολόκληρο το έργο, το κοινό έχει την ευκαιρία να συμμετέχει ενεργά ως μέρος της Χορωδίας.

Requiem Mozart Ι Επίτιμοι Προσκεκλημένοι

Ως σολίστ εμφανίζονται τέσσερις καταξιωμένοι λυρικοί καλλιτέχνες οι Κάτια Πάσχου, σοπράνο, Αγγελική Καθαρίου, μέτζο-σοπράνο, Αντώνης Κορωναίος, τενόρος, Γιώργος Ματθαιακάκης, βαρύτονος, σε συνοδεία του πιανίστα Μάρκου Κώτσια, ενώ η παρουσίαση του έργου πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Αρχιμουσικού Μιχάλη Οικονόμου και της Χορωδίας τους Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου. Το έργο διευθύνουν υπό την καθοδήγηση του Μιχάλη Οικονόμου, δύο σπάνια ταλέντα της διεύθυνσης ορχήστρας, η 16χρονη Ειρήνη Τζέρμπου και η 18χρονη Νίκη Μπραβάκη.

The Katia Paschou Project I Μια Τριπλή Γέφυρα

To The Katia Paschou Project είναι μια τριπλή γέφυρα: ενώνει το κοινό με την κλασική μουσική, τους μουσικούς με τους τραγουδιστές και τις σπουδές με την επαγγελματική δραστηριότητα. «Έχει μεγάλη σημασία στην εξέλιξη νέων καλλιτεχνών να συνεργάζονται με επαγγελματίες. Αλλά και για τους επαγγελματίες είναι σημαντικό να έρχονται πιο κοντά στο κοινό. Αυτή η όσμωση από μόνη της μπορεί να φέρει πολλές φορές στην επιφάνεια καινούριες ποιότητες για ένα διαχρονικό έργο, και να του προσδώσει μια άλλη διάσταση στο Τώρα». ΚΠ» #challengeandchange

Τα Μέλη

Αγγελάκης Νίκος, εικαστικός- ηθοποιός, Βαμβάκου Δανάη, φλαουτίστα-ζωγράφος, Βλαμάκη Βασιλική, σοπράνο, Γλυκοφρύδης Σταύρος, τρομπονίστας, Διπλάρος Παναγιώτης, βαρύτονος, Λεσιώτη Μαρία, πιανίστα, Μακρή Μαρία, θεατρολόγος-τραγουδίστρια,  Δανάη Μπερή, ηθοποιός-τραγουδίστρια, Παπαδοπούλου Θάλεια, πιανίστα, Ραμμόπουλος Χρήστος, βαρύτονος, Τσαντλογιάννη Μαρκέλα, σοπράνο, Τσιπουρίδη Νεφέλη, theater practitioner.

 

 

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Ώρα: 20.30

Πληροφορίες-κρατήσεις: 210-3611206

 

cathariou giorgos matheakakis KATIA PASCHOU koroneos antonis

Απρίλιος 5 @ 20:30
20:30

e-ticket