«Μαρίτσα Τραυλού-Κεραμική Γλυπτική/1990-2017» Μουσείο Μπενάκη: Ομιλία Δρ. Marek Bartelik
Οκτώβριος 3, 2017
Ο ονειρούλης στον μαγικό κόσμο των σχημάτων – Για παιδιά 4 – 8 ετών
Οκτώβριος 4, 2017

Ο ονειρούλης στον μαγικό κόσμο των σχημάτων – Για παιδιά 4 – 8 ετών

Ο Ονειρούλης, είναι ένα ιδιόρρυθμο σημείο που ζει στην Επιπεδοχώρα. Όπως όλα τα σημεία, δεν έχει σχήμα ούτε μέγεθος. Δεν είναι μικρό ούτε μεγάλο. Ούτε ψηλό ούτε κοντό. (...)

Ο Ονειρούλης, είναι ένα ιδιόρρυθμο σημείο που ζει στην Επιπεδοχώρα.

Όπως όλα τα σημεία, δεν έχει σχήμα ούτε μέγεθος. Δεν είναι μικρό ούτε μεγάλο. Ούτε ψηλό ούτε κοντό. Το μόνο που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα σημεία είναι ότι ονειρεύεται συνέχεια! Ώσπου μια μέρα, αποφασίζει να ονειρευτεί περισσότερο και να κινηθεί διαφορετικά, προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, δημιουργώντας έτσι την δική του προσωπική Γραμμή.

Ο Ονειρούλης και η Γραμμή θα συνεργαστούν και θα σχεδιάσουν παίζοντας, χορεύοντας και τραγουδώντας, το διασκεδαστικό κόσμο των σχημάτων που τόσο λαχταρούσαν. Θα ανακαλύψουν ότι όποια κι αν είναι τα όνειρά τους, αν τα πιστέψουν και βοηθήσουν ο ένας τον άλλον, μπορούν να φτιάξουν το δικό τους καινούργιο, καλύτερο κόσμο!

Με την ομάδα Άνασσα.

 

14, 28 Ιανουαρίου, 11 Φεβρουαρίου 2018

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, λόγω της μη δυνατής πρόσβασης στο κέντρο της Αθήνας, η παράσταση «Ο Ονειρούλης στον μαγικό κόσμο των σχημάτων» ακυρώνεται.

Κυριακή, 15:00 – 16:00

Κόστος συμμετοχής: 10€

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η αίτηση συμμετοχής, να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: education@thf.gr ή με fax: 210-3611647 καθώς και να έχει γίνει προαγορά.

Φεβρουάριος 4 @ 15:00
15:00

e-ticket