ΚΥΚΛΟΣ ΓΑΛΛΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ | Erik Satie – αφιέρωμα
Σεπτέμβριος 17, 2018
ΚΥΚΛΟΣ Ρ. ΒΑΓΚΝΕΡ | Λουδοβίκος Β’ και Βάγκνερ.
Σεπτέμβριος 18, 2018

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ | Το Λυρικό Γκαλά της Συμμετοχικής Όπερας και του «Τhe Katia Paschou Project».

Η Συμμετοχική Όπερα και η σοπράνο Κάτια Πάσχου προσκαλούν το εκλεκτό κοινό στο Λυρικό Γκαλά «Οι Μεγάλες Άριες της Όπερας» με τις πιο διάσημες άριες και ντουέτα. Επίτιμος προσκεκλημένος ο διεθνούς φήμης και αγαπημένος του ελληνικού κοινού τενόρος Αντώνης Κορωναίος.

«Την εποχή του Μότσαρτ και του Βέντρι οι άριες ήταν οι αγαπημένες μελωδίες του λαού, κι η όπερα ένα λαικό δημοφιλές είδος μουσικής. Απόψε σας προτείνουμε μια λυρική βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που μπορούν να απολαύσουν εξίσου θεατές που έρχονται σε επαφή με την κλασική μουσική για πρώτη φορά, αλλά και οι λάτρεις του είδους. Πάντα με την πρόθεση να δημιουργήσουμε για σας μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!» ΚΠ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πιο γνωστά αποσπάσματα από την Τραβιάτα, Ριγκολέτο, Κάρμεν, Ελιξήριο του Έρωτα, αλλά και αγαπημένα τραγούδια του λυρικού ρεπερτορίου. Στο πιάνο η Θάλεια Παπαδοπούλου, νέα καλλιτέχνιδα του εργαστηρίου του Ιδρύματος «The Katia Paschou Project»

Αντί «ανκόρ»

Στο τέλος της βραδιάς το κοινό επιλέγει να επαναληφθούν οι άριες και τα ντουέτα που απόλαυσε περισσότερο αλλά αυτή τη φορά καλλιτέχνες και θεατές ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν μαζί! Πώς γίνεται αυτό; Οι αγαπημένοι φίλοι της Συμμετοχικής Όπερας το ξέρουν: Μαγικά!

 

Κάτια Πάσχου σοπράνο

Θάλεια Παπαδοπούλου πιάνο

 

Πέμπτη 18 Απριλου 2019

Ώρα: 20.30

 

Εισιτήρια: 20, 15, 10 ευρώ

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2103611206

 

Απρίλιος 18 @ 20:30
20:30