Χριστουγεννιάτικο bazaar του Πωλητηρίου Art Shop με διάφορες εκπλήξεις.
Οκτώβριος 19, 2016
Δωρεάν ξενάγηση στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς του ΟΠΑΝΔΑ
Νοέμβριος 1, 2016

Μουσική, πληροφορία, διαδίκτυο

Η καθημερινότητά μας περιστρέφεται γύρω από το διαδίκτυο και την πληροφορία την οποία αυτό αναμεταδίδει, διαμοιράζει και αρχειοθετεί. Ως πληροφορία όμως λογίζεται και ολόκληρη η ανθρώπινη δημιουργία και η Τέχνη, ανάμεσά της φυσικά και η Μουσική. Το γεγονός αυτό από τη μια, καθιστά τη Μουσική εύκολα προσβάσιμη, από την άλλη όμως δύσκολα διαχειρίσιμη.

Κατά τη διάρκεια αυτού του εκπαιδευτικού προγράμματος θα μάθουμε πως να διαχειριζόμαστε την πληροφορία όσον αφορά τη μουσική αλλά και θα δείξουμε με απτά παραδείγματα πως μπορούμε να κάνουμε εύκολη χρήση αυτής της πληροφορίας στην εκπαίδευση, στη ψυχαγωγία αλλά και στην καθημερινή μας ενασχόληση με τη μουσική.
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα παρουσιάσει ο μουσικολόγος Αλέξανδρος Χαρκιολάκης, διευθυντής της Μουσικής Βιβλιοθήκης Erol Ucer και λέκτορας Ιστορικής Μουσικολογίας στο ΜΙΑΜ-Istanbul Technical University.

Το πρόγραμμα ξεκινά στις 16 Ιανουαρίου 2017 έως 27 Ιανουαρίου 2017 για παιδιά από Ε’ Δημοτικού μέχρι Γ’ Λυκείου και το κόστος συμμετοχής για κάθε μαθητή είναι 6 €.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 10:00-14:00, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στο τηλέφωνο: 210-3611206, (εσωτ. 1042) κα Ειρήνη Αλεξανδράκη.

Ιανουάριος 23 @ 10:00
10:00