Η σπουδαία συλλογή του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. στην Αθήνα.
Φεβρουάριος 2, 2017
Φιλοξενούμενες εκδηλώσεις: «Μιλώντας για τον Έρωτα και το θάνατο στη ζωή και στην τέχνη»: Πέμπτο τραπέζι – Έρωτας και Θάνατος στο Σινεμά, η “Θυσία” του Ταρκόφσκι
Φεβρουάριος 18, 2017

Ηχο​​ – Χρώματα | ​​​​Συναυλία-έκθεση Νέων Καλλιτεχνών του Ιδρύματος Θεοχαράκη

Οι ​σ​υμμετέχοντες δύο κορυφαίων προγραμμάτων του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, του "Εργαστηρίου Ζωγραφικής" ενηλίκων της Ελένης Δελή και οι Νέοι Καλλιτέχνες του "The Katia Paschou Project" μοιράζονται το Αμφιθέατρο σε μια κοινή συναυλία- έκθεση. Στη συναυλία θα εκτίθενται τα έργα των συμμετεχόντων του εργαστηρίου ζωγραφικής και θα ακουστούν αποσπάσματα από την επόμενη συναυλία του The Katia Paschou Project «Μάσκες». (..)

Οι συμμετέχοντες δύο κορυφαίων προγραμμάτων του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, του «Εργαστηρίου Ζωγραφικής» ενηλίκων της Ελένης Δελή και οι Νέοι Καλλιτέχνες του «The Katia Paschou Project» μοιράζονται το Αμφιθέατρο σε μια κοινή συναυλία- έκθεση. Στη συναυλία θα εκτίθενται τα έργα των συμμετεχόντων του εργαστηρίου ζωγραφικής και θα ακουστούν αποσπάσματα από την επόμενη συναυλία του The Katia Paschou Project «Μάσκες»

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Ώρα: 17.00

Αμφιθέατρο Ιδρύματος Θεοχαράκη
Είσοδος ελεύθερη

Φεβρουάριος 19 @ 17:00
17:00