Όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή – Για ενήλικες και νέους άνω των 15 ετών
Σεπτέμβριος 4, 2017
Εργαστήριο μεταξοτυπίας με τον TIND – Για ενήλικες
Σεπτέμβριος 4, 2017

**ΑΚΥΡΩΣΗ ΚΥΚΛΟΥ 1** Εργαστήριο μεταξοτυπίας με τον TIND – Για ενήλικες

Τύπωσε το μόνος σου. Αξίζει να λερωθείς και να λερώσεις! Ο Μανώλης Αγγελάκης (aka Tind) έρχεται στο Ίδρυμα Θεοχαράκη και πραγματοποιεί δύο ολοκληρωμένα προγράμματα για να μας εισάγει στον μαγικό κόσμο της μεταξοτυπίας. (...)

Τύπωσε το μόνος σου. Αξίζει να λερωθείς και να λερώσεις! Ο Μανώλης Αγγελάκης (aka Tind) έρχεται στο Ίδρυμα Θεοχαράκη και πραγματοποιεί δύο ολοκληρωμένα προγράμματα για να μας εισάγει στον μαγικό κόσμο της μεταξοτυπίας.

 

ΚΥΚΛΟΣ 1
«Μεταξοτυπία, η αέναη τεχνική»

Η μεταξοτυπία είναι η αρχαιότερη εκτυπωτική μέθοδος στην ιστορία της ανθρωπότητας και συνοδεύει τον πολιτισμό από τα πρώτα του βήματα μέχρι και τη βιομηχανική επανάσταση, όπου και γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι τόσο της παραγωγής, αλλά και της τέχνης. Μέσα από τα εργαστήριά μας θα κάνουμε μια εισαγωγή στο θαυμαστό της κόσμο μαθαίνοντας τις βασικές αρχές τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην πράξη. Θα τυπώσουμε μαζί, δημιουργώντας περιορισμένης έκδοσης εκτυπώσεις, πάνω σε διαφορετικές επιφάνειες όπως χαρτί, ύφασμα και ό,τι υλικό θέλει ο κάθε ένας να πειραματιστεί. Ένα ολοκληρωμένο εργαστήριο με θεωρία, σχεδιασμό και εκτύπωση που δεν απαιτεί προηγούμενες γνώσεις πάνω στην μεταξοτυπία, μόνο πολλή όρεξη για πειραματισμό.

 

14, 21, 28 Νοεμβρίου, 5, 12, 19 Δεκεμβρίου 2017

Η τελευταία συνάντηση (19/12) θα πραγματοποιηθεί στο εργαστήριο μεταξοτυπίας του TIND

 

Τρίτη, 18:00 – 21:00

Συνολικό κόστος συμμετοχής: 250

(Στην παραπάνω τιμή συμπεριλαμβάνεται το κόστος όλων των υλικών)

 

 

ΚΥΚΛΟΣ 2

«Τύπωσε το –Φόρεσε το»

Πλησιάζοντας στο καλοκαίρι, και φέτος, θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις τα δικά σου t-shirt, tote bags ή ό,τι φανταστείς με την τεχνική της μεταξοτυπίας. Μοναδικές ή περιορισμένης έκδοσης δημιουργίες τυπωμένες και σχεδιασμένες επί τόπου από εσένα. Δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις πάνω στην μεταξοτυπία, μόνο πολλή όρεξη για πειραματισμό.

 

8, 15, 22, 29 Μαΐου 2018

 

Τρίτη, 18:00 – 21:00

Κόστος μεμονωμένης συνάντησης: 30

(Τα εργαλεία παρέχονται αλλά τα υλικά δεν περιλαμβάνονται στην τιμή)

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Για να εξασφαλισθεί η συμμετοχή σας θα πρέπει να συμπληρωθεί η  αίτηση συμμετοχής, να αποσταλεί στο ακόλουθο e-mail: education@thf.gr ή με fax: 210-3611647 καθώς και να έχει γίνει προαγορά.

Δεκέμβριος 12 @ 18:00
18:00