Μουσική, πληροφορία, διαδίκτυο
Οκτώβριος 31, 2016
Ξενάγηση των Φίλων Ι.Θ. στη Συλλογή του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ.
Νοέμβριος 16, 2016

Δωρεάν ξενάγηση στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς του ΟΠΑΝΔΑ

Το Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη στα πλαίσια συνεργασίας με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων συμμετέχει στο πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2016-2017 και προσφέρει μια δωρεάν ξενάγηση σε 25 άτομα στην έκθεση "Η σπουδαία συλλογή του Τελλογλείου Ιδρύματος Α.Π.Θ. στην Αθήνα - Η πρώτη της παρουσίαση".

Το Ίδρυμα Β & Μ Θεοχαράκη στα πλαίσια συνεργασίας με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων  συμμετέχει στο  πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς 2016-2017 και προσφέρει μια δωρεάν ξενάγηση σε 25 άτομα στην έκθεση «Η σπουδαία συλλογή του Τελλογλείου Ιδρύματος Α.Π.Θ. στην Αθήνα – Η πρώτη της παρουσίαση».

 

Εκατό και πλέον επιλεγμένοι πίνακες ζωγραφικής και γλυπτά σημαντικών Ελλήνων δημιουργών, όπως των Λάντσα, Γύζη, Ιακωβίδη, Βολανάκη, Αλταμούρα, Χατζή,  Πανταζή, Ροϊλού, Παρθένη, Μαλέα, Ιθακήσιου, Λύτρα, Μπουζιάνη, Γουναρόπουλου, Κόντογλου, Γκίκα, Εγγονόπουλου, Τσαρούχη, Μαυροΐδη, Σπυρόπουλου, Τσίγκου, Κανιάρη, Κεσσανλή, Μυταρά, Σόρογκα, Σακαγιάν, Ρέγκου, Βενετούλια, Χαλεπά, Απάρτη, Καπράλου, Σκλάβου, Παρμακέλη, Τζομπανάκη και άλλων, θα παρουσιαστούν στο Ίδρυμα Θεοχαράκη αποκαλύπτοντας το εύρος των αισθητικών επιλογών των ιδρυτών της πολυσυζητημένης συλλογής Νέστορα και Αλίκης Τέλλογλου.

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου

Ώρα: 13.00-14.00

Πληροφορίες/κρατήσεις: 210 3611206

 

*Επειδή ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

 

Δεκέμβριος 14 @ 13:00
13:00