Ξεναγήσεις στην έκθεση «Μεγάλοι Ζωγράφοι του 20ού αιώνα από το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου»
Απρίλιος 15, 2019
ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΣΗΣ: Φιλέλληνες – Άγγλοι ποιητές που αγάπησαν την Ελλάδα
Απρίλιος 19, 2019

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΟΠΕΡΑΣ | Το Λυρικό Γκαλά της Συμμετοχικής Όπερας και του «Τhe Katia Paschou Project».

Το Λυρικό Γκαλά

Η Συμμετοχική Όπερα και η σοπράνο Κάτια Πάσχου προσκαλούν το εκλεκτό κοινό στο Λυρικό Γκαλά «Οι Μεγάλες Άριες της Όπερας» με τις πιο διάσημες άριες και ντουέτα. Επίτιμοι προσκεκλημένοιο διεθνούς φήμης και αγαπημένος του ελληνικού κοινού τενόρος Αντώνης Κορωναίος και η διακεκριμένη μετζοσοπράνο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Ελένη Δάβου.Στο πιάνο ο Μάρκος Κώτσιας.

«Την εποχή του Μότσαρτ και του Βέρντι οι άριες ήταν οι αγαπημένες μελωδίες του λαού, κι η όπερα ένα λαϊκό δημοφιλές είδος μουσικής. Απόψε σας προτείνουμε μια λυρική βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες που μπορούν να απολαύσουν εξίσου θεατές που έρχονται σε επαφή με την κλασική μουσική για πρώτη φορά, αλλά και οι λάτρεις του είδους. Πάντα με την πρόθεση να δημιουργήσουμε για σας μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία!» ΚΠ

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα πιο γνωστά αποσπάσματα και άριες από την Τραβιάτα, Ριγκολέτο, Κάρμεν, Ελιξήριο του Έρωτα, Σαμσόν και Δαλιδά, Γάμοι του Φίγκαρο, Μαντάμα Μπατερφλάυ κ.α.

Συμμετέχουν και οι νέοι λυρικοί καλλιτέχνες του εργαστηρίου TheKatiaPaschouProject, Μαντλέν Αρκούρ, σοπράνο και Γιάννης Αλεξόπουλος, τενόρος.

Αντί «ανκόρ»

Στο τέλος της βραδιάς το κοινό επιλέγει να επαναληφθούν οι άριες και τα ντουέτα που απόλαυσε περισσότερο αλλά αυτή τη φορά καλλιτέχνες και θεατές ενώνουν τις φωνές τους και τραγουδούν μαζί! Πώς γίνεται αυτό; Οι αγαπημένοι φίλοι της Συμμετοχικής Όπερας το ξέρουν: Μαγικά!

 

Πέμπτη 18 Απριλου 2019

Ώρα: 20.30

Εισιτήρια: 20, 15, 10 ευρώ

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2103611206